Допълнителна информация

Информация за фирмата, оперираща сайта :

H.T. Trade Service GmbH & Co. KG Eversburger Str. 32
49090 Osnabrück
Germany

Оправомощено и представляващо Дружеството лице:

Hermann Tiben, Управител на Дружеството

H.T.Trade GmbH (Eversburger Str. 32, 49090 Osnabrück, Germany, зарегистриран в Търговския Регистър под номер: HRB 210755),

Контакти:

Телефон: 49-0541-977657-01
Телефакс: 49-0541-977657-00
E-Mail: [email protected]

Регистрация в Търговски Регистър

Регистрация на Дружеството в Търговския Регистър е под номер: HRA202845

Данъчен номер VAT No.: DE279239708

Европейската Комисия предлага възможност за разрешаване на потребителски спорове с процедура „Алтернативно решаване на спорове“ на територията на Европейски съюз. Нашата компания не приема този тип разрешаване на спорове.

E-Mail адресът ни може да намерите в Менюто, раздел Контакти

От 27.11.2015 г. фирмата ни е член на инициативата "FairCommerce". По-нататъшна информация на: http://www.fair-commerce.de

Отговорност за съдържанието

Като Доставчик, съгласно TMG 7§ 1., носим отговорност за съдържанието на уеб сайта ни въз основа на Общите правила. Съгласно раздел 8-10 от TMG, нашата отговорност не обхваща проверката и валидирането на препредавана чужда информация.

Въз основа на Общите правила, се задължаваме да премахнем или блокираме използването на информация, която е в нарушение с Правилата. След като сме били уведомени, съдържанието, нарушаващо правилата ще бъде премахнато.

Отговорност за публикуваните линкове

Поддържащият уеб сайта не носи отговорност за линковете, използвани в него, тъй като не са изцяло и единствено негови. Линковете са проверени и потвърдени по време на публикацията им и не са подлежали на нарушение. Отговорността за незаконно съдържание се носи изцяло от тези, които го управляват. Поддръжката на уеб сайта няма задължение за общ контрол и преглед на такова съдържание.

Авторски права

Всеки текст, снимка и друга публикувана информация, съдържаща се на сайта, са под авторските права на Администратора на уеб сайта, ако не са доказани авторски права на трета страна. Възпроизвеждането, разпространението или публикуването на съдържание от този сайт е възможно изключително и единствено със съгласието на администратора.

Magento DE is a project of the Magento community powered by Netresearch App Factory & integer_net

Treten Sie der Premiumxl Community bei: