Условия на заплащане и доставка

Условия на заплащане и доставка.

Условията на плащане и доставка се регулират въз основа на следните условия: Фирмата ни освен в нашата страна прави доставки и до следните страни: Австрия, Белгия,Великобритания,Гърция, Дания, Естония, Ирландия,Испания, Италия, Латвия, Литва, Люксенбург,Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Швейцария, Швеция, Унгария, Финландия, Франция, Холандия,Чехия.

Разходите по доставката (цената е с калкулирано ДДС)

Доставка на територията на Република България:

Безплатна доставка на територията на цялата страна.

Доставка в чужбина:

Таксата за доставка по продуктови групи:

A9:

A29:

A38:

A47:

A85:

A135:

Обозначението на групата е предоставено към менюто на всеки продукт в графата "По-нататъшна информация". В случай, че поръчката съдържа различни продукти, ще бъде начислена само таксата на най-скъпия продукт. Например ако поръчате един продукт от група A38 и един от A9, то най-високата такса, в случая 38€ ще бъде начислена за цялата доставка.

Време на доставката:

Доколкото не намерите друга информация към съответния продукт, то в България и чужбина времето за доставка е 4- 7 работни дни след заплащането на продукта. Обръщаме внимание, че в неделя и през почивните дни доставка не се прави. При поръчка на повече продукти, доставката я правим наведнъж, освен ако нямаме друга договорка с Вас. При доставка на повече продукти, ги доставяме спрямо най-дългия упоменат срок

Следните начини на плащане са на Ваше разположение, както при поръчки от България, така и от чужбина - с банков превод- с плащане през системата Paypal - Плащане с банкова карта (Mastercard, VISA). Банковите ни детайли може да намерите в Менюто: За нас.

Ако имате въпроси, моля свържете с нас. С радост ще Ви бъдем в помощ.

Treten Sie der Premiumxl Community bei: